Nieuws

18 februari – Olympische yoga!

Gaan jullie mee naar PeyongChang?

Schaatsen, skiën, bobsleeën, schansspringen….het kan ook allemaal met yoga! Waarvoor verdienen je kind en jij een medaille? Kom het samen ontdekken in deze sportieve én ontspannende workshop.

Zondag 18 februari 11:30-12:45 uur. Voor kinderen van 4 t/m 9 jaar samen met een ouder.

Aanmelden kan via dit formulier. Welkom!

Nieuwe data & nieuwe tijden

De nieuwe data van de ouder-kind yogaworkshops tot het einde van het schooljaar zijn bekend.

In verband met het groeiend aanbod van activiteiten in het Yoga Centrum, zijn de tijden van de workshops iets aangepast:

11:15 – 12:30 uur: 4 t/m 6 jaar

13:00 -14:15 uur: 7 t/m 12 jaar.

 

8 november Ouder-kind yoga met klankschalen

Op zondag 8 november zijn er bijzondere ouder-kind yogaworkshops. We gaan dit keer yoga combineren met klankschalen.

Mijn collega Marco Bakker van Healing-Hands is onze gast en hij neemt een prachtige collectie instrumenten mee. Natuurlijk gaan we luisteren naar de verschillende klanken, maar wist je dat je de klanken en trillingen ook kunt voelen en zelfs kunt zien? We gaan het allemaal ervaren!

Willen jullie mee doen? Geef je dan snel op via dit inschrijfformulier.

 

8 september start cursus Yoga na de bevalling

Op dinsdag 8 september start er weer een nieuwe cursus Yoga na de bevalling. Een serie van 8 lessen speciaal voor alle moeders die in de bijzondere, maar oh zo drukke tijd na de bevalling, behoefte hebben aan een moment in de week voor zichzelf. Een moment om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Een moment om in alle rust en met aandacht te werken aan je herstel en het hervinden van je balans. Een cadeautje voor jezelf, dat ook zal uitstralen naar je kindje(s), je partner en andere mensen om je heen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met (zwangerschaps)yoga om mee te kunnen doen. Iedere moeder in het eerst jaar na de bevalling is van harte welkom!

Klik hier voor alle informatie.

 

16 juni peuteryoga bij OKI in Nieuw-Vennep

Op dinsdag 16 juni verzorg ik weer een workshop voor peutertjes en hun ouders bij OKI in Nieuw-Vennep. Iedereen is welkom (ook als je buiten Nieuw-Vennep woont), je hoeft niet eerder bij OKI geweest te zijn.

Locatie: Elemastraat 65, 2151 AJ Nieuw-Vennep

Tijdstip: Inloop vanaf 10:00 uur, de workshop begint rond 10:30 uur en duurt ongeveer een half uurtje. Klik hier voor meer informatie over peuteryoga.

Kosten: € 2,00 voor ouder en kind samen.

Aanmelden: als je nooit eerder bij OKI bent geweest, graag even een berichtje met je naam en de naam & leeftijd van je kindje via deze link.

 Wat is OKI?

Tijdens de Ouder en Kind Inloop wennen de kinderen eraan om met andere kinderen te spelen in de nabijheid van hun ouders. Dit is een goede voorbereiding op de stap die later volgt als het kind voor het eerst naar de peuterspeelzaal en/of basisschool gaat. Voor de ouders is het prettig om andere ouders te ontmoeten met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep zodat ze ervaringen kunnen uitwisselen. Heeft u een kind in de leeftijd van 0 – 4 jaar? Wilt u andere ouders uit de wijk ontmoeten en een speelkameraadje voor uw kind vinden? Komt dan met uw kind(eren) naar een van deze bijeenkomsten en de rest gaat vanzelf. Kosten € 2,00 inclusief koffie/thee/limonade en koekjes. In de schoolvakanties is er geen inloop. OKI staat voor Ouder en Kind inloop en wordt verzorgd door Stichting Meerwaarde.