Ouder-kind yoga

Iedere maand zijn er yogaworkshops voor kinderen van 4 t/m 12 jaar samen met een volwassene. Meestal zal dat een vader of moeder zijn, maar ook opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Zolang het maar iemand is waar het kind vertrouwd mee is.

Doe mee en ervaar wat er allemaal mogelijk is met kinderyoga!
In iedere workshop staat een thema centraal en komen alle elementen van kinderyoga aan bod: beweging en oefening van het lichaam, ontspanningsoefeningen, ademoefeningen, visualisatie, spel, massage etc.

Lekker samen actief zijn én ontspannen, zelf ook weer even kind zijn, ideeën opdoen voor oefeningen die thuis ook fijn zijn om te doen, een moment van bewust aandacht hebben voor elkaar. We sluiten af met een kopje thee of limonade en iedereen krijgt een documentje met één of meerdere oefeningen om thuis nog eens te herhalen.

Tijden / Leeftijden
  • 11:00 – 12:15 uur: 4 t/m 6-7 jaar
  • 12:45 – 14:00 uur: 7-8 t/m 12 jaar

Voor kinderen van 7 jaar kijken we welke groep het beste aansluit en/of waar er plek beschikbaar is.

Locatie

De lessen vinden plaats in de studio van Stoked about Yoga.
Graftermeerstraat 63a, 2131 AB Hoofddorp.

Kosten
  • € 21,50 per workshop voor 1 ouder en 1 kind samen. Na ontvangst van de betaling wordt jullie plek definitief gereserveerd.
  • Alle informatie over de voorwaarden rond de betaling vind je in de algemene voorwaarden.
 Aanmelden

! IN VERBAND MET EEN BLESSURE ZIJN ER OP DIT MOMENT HELAAS GEEN LESSEN. OP HET AANMELDFORMULIER KUN JE AANGEVEN OP JE HOOGTE GEHOUDEN WILT WORDEN!

Om je aan te melden voor één of meerdere workshops vul je dit formulier in.
Na ontvangst hoor je zo snel mogelijk of er plek beschikbaar is en ontvang je een betaalverzoek.