Reacties van ouders en kinderen

“Ik ben wel eens gespannen, maar als ik bij yoga ben merk ik dat ik ook goed
kan ontspannen”. (T, 9 jaar)

Als vader en zoon hebben we eerst een enkele les bij Marije gedaan. Inmiddels komen we iedere maand omdat het prettig aanvoelt om de oefeningen regelmatig onder leiding van Marije te doen.
We merken dat we niet alleen tijdens de yogales met de afwisselende oefeningen, ontspanning met elkaar kunnen vinden, maar dat we elkaar daarnaast ook thuis steeds meer ontspanning kunnen geven. (vader van T).

* * *

Mijn dochter en ik komen nu al twee jaar bij Marijes ouder-kind yogaworkshops. Nadat ik in een tijdschrift een artikel over kinderyoga had gelezen, was vooral mijn dochter erg enthousiast om ‘op yoga’ te gaan. Ze deed de oefeningen in de woonkamer op de vloer na. En toen zag ik de folder Ouder-kindyoga bij de naschoolse hangen, dat leek me wel wat!
Ik zou het niet meer willen missen, het brengt rust en aandacht voor elkaar in drukke tijden waarin je misschien wel veel samen, maar niet zo bewust van en met elkaar bent.
De combinatie van yogaoefeningen, ontspanningsoefenigen en de heerlijke massages maken het een heerlijk middagje, waar ik echt naar uitkijk. Mijn dochter is een heel actief kind, dat veel baat heeft bij de rust die de oefeningen met zich meebrengen, zonder dat het saai wordt. Ook zij gaat nog steeds graag mee. Hopelijk zullen nog meer ouders en kinderen er net zo van kunnen genieten als wij!  (Nathalie)

* * *

Samen met mijn dochter van zes heb ik in de winter van 2011/2012 de yoga-lessen bij Marije gevolgd. Op een speelse manier leer je oefeningen die je ook thuis kunt doen om te ontspannen. Ik vind het heerlijk om even alle aandacht voor elkaar te hebben. Mijn dochter vindt vooral het nadoen van dieren en het masseren erg leuk. (Astrid)

* * *

Wij volgen nu al meer dan 1 jaar de ouder en kind yogalessen bij jou. Jenny (6 jaar) vraagt nu ook ” Mama wanneer gaan we weer naar de yoga?”. Zij verheugt zich net als ik op de leuke oefeningen. En iedere les verras jij ons met nieuwe geweldige yogahoudingen en avontuur. De wandelende boom is Jenny’s favoriete oefening met leuke muziek erbij.
Ook verheugt zich Jenny altijd op de tekening die ze mag maken na de les.
We hebben al een hele map vol. En oh ja, de massages…. zijn super ontspannend…. heerlijk…. Jammer dat het maar 1 keer per maand is. Gelukkig mogen we morgen weer. Groetjes, Diana en Jenny

* * *

“Het is leuk en ontspannend” (Mariko, 8 jaar)
“Lekker een paar uurtjes ontspannen met mijn dochter” (Michiko, moeder van Mariko).