De docente

Ik ben Marije van den Heerik-Thiel (1971). Ik ben getrouwd met Arthur en samen hebben we 3 prachtige kinderen, Marit (2002), Camiel (2005) en Hester (2007).
Ik heb altijd gewerkt in het vakgebied van Human Resources Management totdat ik in 2008 heb besloten om uit het bedrijfsleven te stappen, mijn hart te volgen en een heel nieuwe richting in te slaan.

Al jaren beoefen ik met veel enthousiasme diverse vormen van yoga. Mijn oudste dochter kreeg toen ze een jaar of 4 was interesse voor wat ik dan deed, en vond het leuk om samen met mij oefeningen te doen. Haar enthousiasme over haar eigen kinderyogalessen bevestigde mijn gevoel dat ik hier zelf ook iets mee wilde doen. Ik heb met heel veel plezier de docentenopleiding voor kinderyoga gevolgd bij Helen Purperhart (Yogacentrum Jip & Jan), en de bijscholing peuteryoga bij Marjolein Tiemstra.

Ik geniet er enorm van om op een vrolijke, ontspannen manier met kinderen bezig te zijn, en ze tegelijkertijd iets te mogen laten ervaren waar ze in het dagelijks leven op terug kunnen vallen: rust kunnen vinden bij jezelf!

In 2009 ben ik opgeleid tot docente zwangerschapsyoga. Ik heb zelf 3 keer ervaren hoe prettig yoga ook tijdens de zwangerschap kan zijn, en hoeveel positieve steun de ademhalings- en andere technieken uit de yoga kunnen geven tijdens de bevalling. Het is een voorrecht om dit nu over te mogen dragen aan andere zwangere vrouwen.

Zo combineer ik met veel plezier het moederschap met yoga-activiteiten. Ik hoop je te mogen verwelkomen in één van mijn lessen!